logó logó

A játékszabályzatot megismertem és elfogadom.

Kijelentem, hogy megismertem a Data Innovation Kft. adatkezelési tájékoztatóját, és elfogadom annak tartalmát. Kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat a Data Innovation Kft. különböző direkt marketing, illetve reklámszolgáltatások megvalósítása érdekében kezelje és felhasználja. A tájékoztató elfogadásával hozzájárulok, hogy a Data Innovation Kft. a tájékoztatóban megjelölt társaságok, mint reklámozók tartalmait a részemre eljuttassa.

Hozzájárulok, hogy a nyereményjáték során megadott személyes adataimat a Játékszervező az alább rögzített társaságok részére továbbítsa és a megadott adataimat ezen Társaságok direkt marekting célból kezeljék a saját adatezelési tájékoztatójukban foglatak szerint.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a "nem" gombra kattintással lehetőségük van adattovábbítási hozzájárulásukat nem megadni az egyes alábbi Társaságok részére.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jelen weboldalt üzemeltető Data Innovation Kft. a fent megadott adataimat továbbítsa a Generali Biztosító Zrt. (székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44., cégjegyzékszáma: 01-10-041305) részére, a biztosító függő biztosításközvetítője és adatfeldolgozója (Roar Biztosítási és Pénzügyi Kft.; székhelye:1056 Budapest, Váci utca 81.) útján, ellenérték fejében, abból a célból, hogy a biztosító és annak bármely függő biztosításközvetítője engem közvetlen üzletszerzési céllal megkereshessen. Kijelentem, hogy ezen nyilatkozatomat önkéntesen, a biztosító Adatkezelési tájékoztatójának - annak a közvetlen üzletszerzési célú adatkezelésekre vonatkozó pontja - szerinti megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.

Kijelentem, hogy megismertem a Photel Online Solutions Kft. adatkezelési tájékoztatóját, és elfogadom annak tartalmát. Kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat a Photel Online Solutions Kft. különböző direkt marketing, illetve reklámszolgáltatások megvalósítása érdekében kezelje és felhasználja.

Kijelentem, hogy megismertem a Support Services Group Europe Zrt. adatkezelési tájékoztatóját, és elfogadom annak tartalmát. Kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat a Support Services Group Europe Zrt. különböző direkt marketing, illetve reklámszolgáltatások megvalósítása érdekében kezelje és felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a megadott személyes adataimat (név, telefonszám, e-mail cím) és a játék során megadott adataimat a Protocall 2009 Web- és Telemarketing Kft. direkt marketing célból a jelen nyilatkozat visszavonásáig kezelje. Kijelentem, hogy hozzájárulásomat önkéntesen, az Adatkezelési tájékoztató - különösen annak a közvetlen üzletszerzési célú adatkezelésekre vonatkozó pontja - szerinti megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg. Adatkezelési tájékoztató bővebben itt.

Kijelentem, hogy megismertem a DOKTOR NATUR Kft. adatkezelési tájékoztatóját, és elfogadom annak tartalmát. Kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat a DOKTOR NATUR Kft. különböző direkt marketing, illetve reklámszolgáltatások megvalósítása érdekében kezelje és felhasználja.

Kijelentem, hogy megismertem a Quality Call Kft. adatkezelési tájékoztatóját, és elfogadom annak tartalmát. Kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat a Quality Call Kft. különböző direkt marketing, illetve reklámszolgáltatások megvalósítása érdekében kezelje és felhasználja.

Kijelentem, hogy megismertem a Perfect Callcenter Kft. adatkezelési tájékoztatóját, és elfogadom annak tartalmát. Kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat a Perfect Callcenter Kft. különböző direkt marketing, illetve reklámszolgáltatások megvalósítása érdekében kezelje és felhasználja. A tájékoztató elfogadásával hozzájárulok, hogy a Perfect Callcenter Kft. a tájékoztatóban megjelölt társaságok, mint reklámozók tartalmait a részemre eljuttassa.

Kijelentem, hogy megismertem a Media Markt Magyarország Kft. adatkezelési tájékoztatóját, és elfogadom annak tartalmát. Kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat a Media Markt Magyarország Kft. különböző direkt marketing, illetve reklámszolgáltatások megvalósítása érdekében kezelje és felhasználja.

Az általam előzetesen megismer Adatkezelés tájékoztató (link) és a Játékszabályzatban (link) foglalt tájékoztatás alapján önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy az Euroneon Kft. akciós ajánlataival, termékeivel kapcsolatban tájékoztatás céljából e-mailt küldjön az általam megadott címemre.

Kijelentem, hogy megismertem a Cash Transfer Kft. adatkezelési tájékoztatóját, és elfogadom annak tartalmát. Kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat a Cash Transfer Kft. különböző direkt marketing, illetve reklámszolgáltatások megvalósítása érdekében kezelje és felhasználja.

Kijelentem, hogy megismertem a Gyerekangol Oktatásszervező Kft. adatkezelési tájékoztatóját, és elfogadom annak tartalmát. Kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat a Gyerekangol Oktatásszervező Kft. különböző direkt marketing, illetve reklámszolgáltatások megvalósítása érdekében kezelje és felhasználja.

Kijelentem, hogy megismertem a CREDIPASS Szolgáltató Kft. adatkezelési tájékoztatóját, és elfogadom annak tartalmát. Kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat a CREDIPASS Szolgáltató Kft. különböző direkt marketing, illetve reklámszolgáltatások megvalósítása érdekében kezelje és felhasználja.

Minden jog fenntartva, Data Innovation Kft., 2023, Powered by EDIMA.email